søndag 26. juni 2011

søndag

Våkna i morges med heller såre føtter, så vi bestemte oss for å ta det litt roligere idag. Klarte vi det? Ikke helt, hehe.
Starta med en tur i Vigelandsparken. En utrolig fin park, og det vrimlet av japanske turister som svinset rundt med kameraer og guider. Etter en runde i parken med tilhørende is i varmen dro vi tilbake til Bygdøy siden vi ikke rakk å se alt vi ønsket igår. Idag var det vikingskipene og norsk folkemuseum som sto på programmet. Mye flott å se på og en bedre lunch fikk vi også. Elgburger og bakt potet.
Etter å ha surret rundt og sett mye fint der ute dro vi tilbake til sentrum for å sjekke ut opera-taket. Svær bygning opera-huset. Ser ikke så stort ut på avstand, men ganske stort når en begynner å klatre oppover taket.
Da vi hadde sett oss ferdig var vi nokså forsynt og satte nesa mot Haraldsheimen igjen. Stoppa innom en kiosk på veien og fikk med en pizza.Tror kvelden blir nokså rolig. Vi trenger å samle oss litt og hvile slitne føtter før vi setter kursen for London i morra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar