lørdag 25. juni 2011

lørdag

Dagen opprant med sol og varme, så etter frokost bar det ut på byen. Parkerte ved Slottsparken og fikk tatt en tur ned til Stortinget via Spikersuppa. Deretter ned til Rådhusplassen og videre til Aker Brygge. Mye flott å se på, og et yrende liv. Etter å ha surret rundt på Aker Brygge og Tjuvholmen var det tid for lunch. Den ble inntatt på uterestaurant langs brygga.
Etter lunch hentet vi bilen og dro opp til Botanisk Have. Var veldig fint å gå der i det fine været. Masse flotte plantersom sto i blomst. Det ble tid til en runde i Naturhistorisk Museum, og Zoologisk Museum også.
På kvelden var vi invitert på St.Hans feiring på landstedet til familien Hemsen på Landøya, og på vei ut dit fikk vi også lagt turen innom Kon-Tiki og Fram-museet.
Vel framme på Landøya var det duket for grilling, og St.Hans bål. Vi spiste godt, og koste oss, og kvelden ble avsluttet med brenning av trollmann på bålet. Landøya er for øvrig en utrolig flott plass med et yrende båtliv forbi. Nå er det blitt ganske seint og tid for å legge seg, hvis en skal være fit for fight igjen i  morra....;-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar