lørdag 25. juni 2011

Fredag

En heller grå og våt dag, men det legger ingen demper på turen. Etter en helt grei frokost på Haraldsheimen bar det først til Rikshospitalet hvor Rebekka skulle sjekke ryggen. Resultatet var heldigvis over all forventning, og etterpå var det tid for lunch. Den spiste vi på Cafe Europa, som har meget god mat, og greie priser. http://www.cafe-europa.no/
Etter lunch gikk vi over til Slottet for å få en omvisning der, så nå har vi sett både festsalen, tronsalen, kapellet og mange andre rom. Fascinerende å se det flotte slottet vårt fra innsiden.
Etter slottet hadde vi tenkt oss på Naturhistorisk museum, men det viste seg at det var bare parken som var åpen så seint, så da ble det Holmenkollen i stedenfor. Har ikke sett den nye bakken på nært hold før, så det var gøy. Utrolig flott anlegg. Fikk testa ski-simulatoren også. Fikk en føling med både hopp i bakken og en tur i utforløypa. Kanskje ikke helt realistisk, men artig var det.
http://www.holmenkollen.com/
Etter kollen dro vi ned til sentrum for å "shoppe" litt. Det ble en runde på City, og Byporten, med tilhørende pizza på Peppes.
Da kvelden kom var vi nokså trøtte, så det ble tidlig kveld. Tror jeg slokna i 9-tida, hehe


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar