tirsdag 8. mars 2011

Tirsdag

Idag kjørte vi fra Masterton, som forøvrig var en iskald plass. Minner mest om en liten ameriansk prærieby. Vi stoppet i Norsewood, hvor de norske settlerne slo seg ned på slutten av 1800-tallet. En liten doven by(gd), nesten museumslik. Hadde derimot et lengere stopp i Napier. En utrolig fin by på stillehavskysten. Den ble bygd opp igjen i 30-åra etter å ha blitt rasert av jordskjelv. Mye flott arkitektur her. Kan anbefale maten på Cafe Rosso i gågata. En liten italiensk fortauscafe med en meget dedikert innehaver. God stemning og fantastisk mat. Spiste risotto med reker, blekksprut, fisk og musling. Beste jeg har smakt på lange tider.
Etter besøket her bar det over fjellet tilbake til Taupo hvor vi tok inn på noe av det flotteste campinganlegget jeg noen gang har sett. Spillerom for ungdommen med xbox'er i rekke, basseng oppvarmet av varme kilder. Til og med hårfønere på rekke inne på stellerommene, hehe
Fikk forresten en påminnelse i trafikken da vi passerte en ulykke. En bobil lå på siden i veikanten. Er nok fort gjort når det er mye å se langs veien. Håper det gikk bra med de som satt inni.

1 kommentar:

  1. Kjøre fint;) Veldig gøy å følge med her:) Er det du som har tatt bildene?

    SvarSlett