torsdag 13. juni 2013

Heisann.
Sommeren er her, og da er vel tiden inne for å skrive litt igjen. Var ute på en liten weekendtur sist helg, og tenkte det kunne være greit med noen ord og bilder fra den turen.
Det skulle arrangeres Corvette-treff på Sørlandet, og som den bilinteresserte jeg er så fikk jeg lyst til å få med meg litt av det. Samme helg skulle Trekkferjefestivalen holdes i Søgne, og siden jeg aldri har vært innom den, så, hvorfor ikke?  :)
Det var meldt supert vær, så combicampen ble luftet og pakket klar, og ut på veien bar det fredag kveld.
Var mange mc'er på veien også, da Norgestreffet skulle arrangeres på Lista flystasjon samme helg. Mye fin på to hjul langs veien :)

Ankom Farsund og fant fort fram til Lomsesanden camping. En flott liten campingplass i havgapet. Litt mye vind så langt ute kanskje, men fant en grei plass i le litt inne fra stranda(ville jo ikke våkne uten telt på morrakvisten, hehe).
Like ved plassen ligger også et flott friområde (Einarsnes), som er tilrettelagt med flotte turstier, grillplasser og benker. Gikk en fin tur rundt i området der på kvelden.


Ganske stort område, med et vell av stier.

Lørdag.
Idag var temaet bil, bil, og bil, hehe
Har nok et snev av bildilla, selv om det kanskje ikke akkurat ser sånn ut på den jeg kjører sjøl. Den er bare valgt av praktiske grunner. Drømmebilen har i grunn i alle år vært Ford Mustang. Husker godt mitt første møte med Mustangen. Det var på slutten av 60 tallet at jeg fikk se et bilde av rallyføreren Trond Schea i en mustang oppe på bakhjulene. Da var jeg solgt, hehe
Men, denne helga var det Corvette som sto på programmet, og det er absolutt et godt alternativ. De hadde først utstilling i Lyngdal sentrum, for så å kjøre kortesje til Vanse med oppstilling på Brooklyn Square. Her er noen smakebiter ;)
Etter å ha ruslet rundt og drømt meg vekk i hestekrefter og fancy lakk ble det ern rundtur på Lista med kamera på hånda. Gikk bl.a en fin sti over heia fra campingplassen til Loshavn, og veien tilbake. En fin rundtur på ca 2 timer i kveldinga.Noen "lokale helter" traff jeg også ;)
Søndagen opprant enda flottere enn lørdagen, fra da blåste det ikke, så etter en lang og god frokost pakket jeg sammen, og bega meg ut på veien igjen. Først til Mandal for et lite stopp og lunch, og deretter mot Søgne, og trekkferjefestivalen.

Trekkferjefestivalen har jeg som nevnt aldri vært på før, så det var jo artig å oppleve. Idyllisk plass nede ved fjorden, og bra med folk. Her var det også mye fint av biler å se på, hehe
Og mange av de hadde kanskje passet min lommebok bedre. Ble forresten tilbudt å kjøpe en Cadillac Eldorado Convertible 77mod, men, meldte pass, selv om jeg kunne absolutt se meg selv cruise rundt i en sånn sommerstid :)


Hadde en fin rundtur denne helga. Fikk kjørt endel veier jeg ikke har kjørt før, og opplevd artige ting, og truffet trivelige folk. Og, så har vi jo en fantastisk flott natur like utenfor stuedøra :)
Slenger med ettpar stemningsbilder til slutt.1 kommentar: