onsdag 13. februar 2013

Ein "jærbu" som ikkje er munnvalen ;-)

Nå stusser du kanskje litt på overskriften, men jeg regner med at på de fleste charterturer så finner man en og annen som gjør seg mer bemerket enn andre. Så også her. Vi har en gammel bonde fra Solørtrakten med her. Opprinnelig jærbu, og den karen KAN skravle, hehe. Trivelig kar, og meget belest og bereist, men som sagt, skravlete så det holder, så nå vet jeg det som er verdt å vite om melkeproduksjon, og kornproduksjon i henholdsvis Norge og New Zealand :-p
Men, nok om det. Vi har idag hatt en fin tur til Manavgat, en by ikke så langt unna, hvor vi gikk ombord i en båt som tok oss ut til Middelhavet.
Der kunne vi rusle i vannkanten, slappe av på solseng, og selvfølgelig var både salgsboder, og all verdens strandselgere på plass. Ikke så mange som badet. Vannet kjentes "norsk" ut på tempen, men lufta var varm og god. Som en god sommerdag hjemme, så det ble litt farge på "nebbet".
Langs elva oppover lå sjørøverskutene på rekke, så her er nok en voldsom aktivitet her i høysesongen. Ombord på båten fikk vi servert nydelig grillet fisk.Tilbake på hotellet kunne vi sitte og nyte solnedgangen me nytrukket kaffe. I morra blir det en lang kjøretur opp til Kappadokia hvor vi skal tilbringe noen dager før det bærer ned til Antalya igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar