lørdag 14. juli 2012

Hunderfossen

Har kommet litt på etterskudd med bloggen pga campingplass uten nettilgang. Men, på torsdag var planen å kjøre til Hunderfossen, en park vi ikke har besøkt før, så det ble spennende. Været var bra, overskyet, men oppholds, og ikke for varmt. Ikke var det "overbefolket" i parken heller. Litt kø på enkelte attraksjoner var det, men ikke så galt.
Jeg likte parken godt. Den er liksom litt "annerledes" enn andre parker jeg har vært i. Sikkert fordi temaet er veldig typisk norsk, med folkeeventyrene som gjennomgangstema. Parken anbefales spesielt for de med små barn.
Energisenteret var også interessant og lærerikt.
De har en ganske tøff "klatreskog", med en ekstremløype med høyde opptil 14 meter. Rebekka tok alle løypene, inkludert den ekstreme. Tøft gjort av henne, for jeg så hun sleit litt enkelte plasser. Jeg hadde IKKE våget meg på den biten, for å si det sånn. Det får holde med klatreskogen på Hornnes, som nok er endel enklere.

Da det nærmet seg stengetid i parken satte vi kursen sydover mot Minnesund. Et lite stopp på Hamar for å ta bilder av Vikingskipet ble det tid til, før vi slo leir på en campingplass ved Minnesund. Her var det ikke trådløst nett, og for å si det sånn: denne plassen bærer preg av å ikke ha blitt oppgradert nevneverdig de siste 30 åra. Men men, for ei natt funket det jo...:-)


2 kommentarer:

  1. Det var litt av en klatreskog det :)

    SvarSlett
  2. Haha og du mente jeg ikke trengte sikkerhets-utstyr :P

    SvarSlett