fredag 6. juli 2012

Ferietid

Da er en etterlenget ferie påbegynt, og på tide å "tørke" støvet av reisebloggen igjen. Vet ikke om alle synes det er så veldig interessant å høre om turene mine, men det er i allefall gøy å blogge om det, så vi prøver oss igjen.
Sommerturen i år har vi planlagt å ta langs landeveien her hjemme i Norge, med en aldri så liten avstikker innom Sverige helt på slutten (les shopping).....;-)
Bilen er klar, og combicampen er vasket og impregnert, og så får vi håpe at vi har klart å pakke med oss alt som skal til.
Har fulgt nøye med på yr, hvor meldingene har endret seg stadig, men vi får håpe at været blir noe bedre enn prognosene i hvertfall. Men men, sånt må en ta med seg når en velger å feriere her hjemme.
Reiseruta vil jeg komme mer tilbake til underveis, men vi starter i hvertfall idag med å vende nesa vestover mot Rogaland. Tenkte å ta et stopp underveis i Sarons Dal, for der har de så himla gode komper, hehe

Har en Camp-let av denne typen som jeg henger etter bilen. Lett og grei sak som vi har hatt mye glede av. Begynner å dra på årene nå, men gjør fortsatt jobben sin.
Da er det på tide å pakke ferdig, så kommer det mer om turen etter hvert....;-)

2 kommentarer: