søndag 3. juli 2011

lørdag

Lørdag opprant med fortsatt fantastisk sommervær. Har fått tilbakemeldinger om at DET ikke er tilfelle hjemme, så vi får prøve å ta med oss finværet når vi kommer hjem på mandag.
Lørdagen ble startet med fotoshoot av Linda's hovedoppgave, som var en flott kjole fra 1800 tallet. Etterpå ble det en shopperunde i sentrum av Bournemouth. Byen har et trivelig og pent lite sentrumsområde. Mye folk ute men ikke noe problem å få parkert. Masse kjekt å se på. Fikk med oss ei flott utendørs kunstutstilling bl.a. Avslutta med en tur ut på piren, med tilhørende is, selvfølgelig.
Da vi var fornøyd av å rusle rundt satte vi oss i bilen og satte kursen mot Stonehenge, som er en god time unna. Ved hjelp av gps'n fant vi fram. Mye folk der ute på jordet. Artig å ha sett steinene, selv om det ikke var lov å gå helt inntil. Men så mange meterene unna var da ikke....;-)
Etter en litt sein lunch der ute satte vi kursen en annen vei tilbake, for å få med oss Cerne Abbas, en annen gammel "sak". Mye rart de sysla med i "the good old days", hehe
Dagen ble til slutt rundet av med middag på en italiensk restaurant i Bournemouth sentrum.
Satser på en litt roligere dag i morra. Må roe ned litt før hjemreise på mandag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar